призначений для вимірювання вологості різного типу продуктів з відносною точністю контролю 0,1%. Діапазон температури сушіння 50-160ºС, дискретність зміни температури 5ºС. Найбільша гранична маса досліджуваного зразку 110 г. Відтворюваність становить 0,2% (10 г зразка). Ручний, автоматичний або імпульсний метод визначення тривалості сушіння.
Історія
Досягнення
Відеогалерея
Вакансії
Підбір обладнання
Інжиніринг
Лабораторія
33024, Україна, м. Рівне, вул. Млинівська, 32
Історія
Досягнення
Відеогалерея
Вакансії
Підбір обладнання
Інжиніринг
Лабораторія
33024, Україна, м. Рівне, вул. Млинівська, 32
© 2012 – 2021. Restless. All rights reserved